Blog

Autogramiáda s Petrem Stupkou v Českých Budějovicích

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 

Kuchařka Vaříme s Vendy! měla další z řady autogramiád, tentokrát v Českých Budějovicích na veletrhu HOBBY PODZIM 2015. Hostem blogerky a úspěšné autorky kuchařky Venduly Špetlíkové byl Petr Stupka, známý kulinář a gastronomický specialista. Autogramiády se zúčastnilo velké množství návštěvníků, kteří kuchařku, plnou jednoduchých receptů z dostupných surovin, velmi kladně ocenili.

Stánek kuchařky byl od 29. 10. do 1. 11. 2015 na veletrhu umístěn v pavilonu T1 hned naproti hlavnímu pódiu a navštívila ho většina návštěvníků veletrhu. Po celou dobu prezentace probíhala také akce – k nákupu kuchařky speciální hrnek Vaříme s Vendy! zdarma. Vendy na sobotní autogramiádu dorazila v krásném červeném kroji a hned upoutala pozornost všech kolemjdoucích, včetně Petra Stupky, který byl hostem autogramiády.

Petr Stupka vařil na pódiu smetanovou bramboračku a pak se aktivně zapojil do autogramiády kuchařky. Obdivoval zpracování knihy, množství a rozsáhlost receptů a popřál knize hodně prodejů a zákazníky, kteří ocení kvalitu a krásu kuchařky.

"Ráda bych poděkovala hlavně všem, kteří na autogramiádu osobně dorazili a podpořili tím celou akci a setkání se mnou a s kulinářem Petrem Stupkou. Ostatním návštěvníkům veletrhu, kteří se seznámili s mou kuchařkou Vaříme s Vendy! poprvé, děkuji za pozitivní ohlasy na recepty a obsáhlost knihy." shrnula celou akci Vendula.

„Věřím, že na dalším setkání, tentokrát v Ostravě tuto neděli 8. 11. 2015, přijde také takový počet fanoušků a návštěvníků, jako na veletrhu“ doplnila Vendy pozvánku na další setkání.

Stánek na veletrhu v Českých Budějovicích navštívila také zpěvačka Petra Černocká. Tato sympatická dáma a skvělá zpěvačka si odnesla Vendy hrneček a podpisové kartičky rozdávala pod naším bannerem.

Další články na facebooku https:/www.facebook.com/varimesvendy

Kontakty

NAKLADATEL KUCHAŘKY

VENDY PRODUCTION s.r.o.
Za Rybníčkem 481, Strančice, 251 63
IČ: 04971647
DIČ: CZ04971647

 

Bankovní spojení: 4222987339/0800 Česká spořitelna

KUCHAŘKA, AUTORKA KNIHY A BLOGU

Vendula Špetlíková