Blog

Previous Next

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení

Soutěž se Zottarellou je v plném proudu! Chtěli byste mě uvítat u sebe doma a společně si se mnou uvařit nějakou dobrotu, stejně jako jsem vařila s Pavel Calltou? Stačí vyfotit Vaší ledničku a fotku do 27.5.2017 vložit zde: https://www.zottarella.com/cz/chutna-vyzva/soutez/
Porota vybere nejzajímavější fotku, proto doporučuji být kreativní. Držím palečky všem soutěžícím a těším se na Vaše fotečky.

https://www.facebook.com/varimesvendy/posts/1879575198974018

Previous Next

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení

Česká výrobní firma Valdemar Grešík - Natura má co nabídnout a je ozdobou svého regionu.

Když mluvím o českých výrobních firmách, které mají hodnotu přesahující svůj region, a zároveň říkám, jak si vážím a obdivuji české výrobní firmy, mám na mysli přesně tuhle firmu, kterou si zamilujete po první návštěvě.

V rámci Press Tripu pro novináře, a v tomto případě i pro jednu blogerku, jsem měla možnost navštívit jednu firmu v ústeckém kraji, přímo v Děčíně - Valdemar Grešík - Natura.

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení

Včera večer jsem byla v Českém rozhlasu hostem nočního Mikrofóra u Zorky Jandové a myslím, že jsme si hezky popovídali nejen o vaření, ale i o tom, jak jsem se k psaní receptů dostala, o mých zkušenostech, které mi přinesla práce v zahraniční, a dokonce bylo prozrazeno i to, co říká můj manžel na vaření a všemu kolem kuchařky, nebo televiznímu pořadu. Zorka totiž rozpovídala i Petra, který mě "jen odvezl do rádia".

A kdo nás nestihl, tak tady je záznam:
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3851802

 

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení

Majoránku u nás známe už od našich babiček. Majoránka patří do babiččiny zahrádky a cizokrajný původ by jí nejspíš nikdo nevěřil. Podobně jako většina koření k nám přišla ze Středomoří, kde ji v kuchyni i apatykách používali Řekové i Římané a v době křižáckých výprav do Svaté země v raném středověku se rozšířila do zbytku Evropy.

Previous Next

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení

Tento týden jsem spolu s novináři měla příležitost se mimo jiné podívat na zámek Děčín a do jeho okolí. Protože tahle cesta Českým středohořím, jejíž většinu jedete podél Labe krásným údolím obklopeni skálami a zelení, patří k nejkrásnějším u nás, rozhodla jsem se přidat tento tip na víkendový výlet s rodinou.

Kontakty

NAKLADATEL KUCHAŘKY

VENDY PRODUCTION s.r.o.
Za Rybníčkem 481, Strančice, 251 63
IČ: 04971647
DIČ: CZ04971647

 

Bankovní spojení: 4222987339/0800 Česká spořitelna

KUCHAŘKA, AUTORKA KNIHY A BLOGU

Vendula Špetlíková